bodyART® MODULOK

Kattints ide a bodyART modulok rendszerét bemutató .pdf megtekintéséhez.

Level 1

bodyART™ Basic
bodyART® Basic /I-II-III. Modul/

A bodyART® Basic órán a tréning hatást az erő és tudatosság, a jóga inspirálta és a terápiás gyakorlatok dinamikus és statikus végrehajtási módjainak váltakozása biztosítják! Ezzel biztosítva minden résztvevő számára az alap gyakorlatok, helyes technikai végrehajtását és nem utolsó sorban a testtudat kialakítását. Itt tanulják meg a résztvevők a koncentráció, a mozgás és légzés harmóniájának, szinergiájának jelentőségét! Ez az óra alapja a bodyART Dynamic-nak, Stretch-nek, Flow-nak!

Level 2

bodyART™ Dynamic
bodyART® Dynamic

A bodyART® Dynamic a legintenzívebb a bodyART™ tréningek közül! Itt válik egy “szimpla” statikus, vagy dinamikus alap bodyART™ pozíció egy dinamikus mozgássorrá a légzés segítségével, így a bodyART™ tréning új dimenziókat nyit meg mind az edző, mind a résztvevő számára!

A bodyART™ Dynamic egyszerre ismerteti meg milyen a pozíciók gördülékeny változtatásának varázsa, és mutatja meg saját határaink megtapasztalását. A bodyART™ Dynamic eszenciája és szinergiája a flow / tudatos-folyamatos/ mozgásnak,az erőnek és a légzésnek.

bodyART™ Contact
bodyART® Contact

A bodyART® Contact minden  bodyART® tréner és résztvevő számára leghasznosabb ismeretanyaggal rendelkezik! Mint vendég, a Contact segítségével tud tudatosabban, koncentráltabban jelen lenni az órán, ez által töltődni, a negatív stresszt, pozitívvá transzformálni!

Mint óravezető, a Contact technikai ismerete segít irányítani a vendéget, mélyíteni pozícióját, belevezetni a résztvevőt a tudatos, koncentráltabb végrehajtásba!

bodyART™ Stretch
bodyART® Stretch

A bodyART® Stretch egy tudatosan felépített tréning , az energetika és a légzés összhangját ötvözi a holisztikus pozíciókban! Egy olyan magasabb szintű óravezetést feltételez a tanártól, amellyel biztosítani tudja a dinamikus meditáció elérését vendégei számára! Az egyes dinamikus és statikus nyújtó gyakorlatok váltakozása és azok kombinációja biztosítja a tréning hatást a résztvevők számára!

Level 3

bodyART® Update

A bodyART® közel 20 éve folyamatos fejlődése a mai napig sem áll meg! A különböző fitness szakemberek, és azok ismereteinek beintegrálása tartja "frissen" a bodyART®-ot . Ezért nagyon fontos, hogy világszerte, minden bodyART® edző részt vegyen ebben a fejlődésben, tudatosítsa azt, a saját munkájában és adja át, bármerre is jár a világon!

A bodyART® UPDATE modullal meghosszabítható a licensz! A Basic tanítási technikák új megvilágítást kapnak.

Ahol a bodyART® jelen van a világban, mindenhol elérhető az UPDATE továbbképzés. Így a bodyART® nemzetközi közössége mindig ua-on a magas szinten képzett edzőkből áll!

  • 2103.: Az „elemek” szerinti tanítás
  • 2014.: bodyART® Myofascials és Trigger pontok
  • 2015.: bodyART® Energy
  • 2016.: bodyART® Medical and recovery
bodyART® PURE

A bodyART® Pure azoknak a bodyART® oktatóknak szól, akik igényes edzői munkát szeretnek végezni. A képzés specifikuma, amellett, hogy technikai tréninget biztosít a résztvevők számára, hogy ízelítőt kap, az egyes 2. szintű képzésekből is!

A bodyART® Pure azoknak a professzionális bodyART® edzőknek szól, akik észrevették saját technikai és oktatás-módszertani fejlesztésük fontosságát.

bodyART® Flow I.

Az élet, az energia mindig mozgásban van. Semmi sem állandó. Ha minden egy harmonikus flow-ban van, jelentkezik a jó érzés. Hogy valósul meg mindez a bodyART® órán? Erre a kérdésre ad választ ez a modul.

bodyART® Flow II.

A bodyART® Flow II. modul a bodyART® Flow I. ismeretanyagára épül. A tanfolyam fő fókusza a gyakorlat végrehajtáson, bodyART® Flow óra felépítésén és saját technikai fejlesztésen van.

bodyART® New exercises

Ebben a modulban új variációkat fogsz kapni az eredeti bodyART® training koncepció 5 energia fázisához. Ezért, egy teljesen új órát fogsz tudni tartani.

A bodyART® New Exercises modul specialitása az, hogy nem csak új gyakorlatokat , hanem egyszerre új felépítési, megközelítési módokat sajátítasz el a modul alatt.

bodyART® Best Age

A senior és az idős korosztály, speciális bánásmódot és oktatási módot igényel, amely alól a bodART® tréning sem kivétel.

Ebben a modulban arról van szó, hogyan és milyen módon adjunk ennek a korcsoportnak tréning hatást.

info [kukac] bodyartschool.hu

© 2013 All rights reserved by bodyART School Hungary

marble digital